Този сайт използва бисквитки с цел подобряване на функционалността, за удобство на потребителя, както и за статистически цели. Ако сте съгласни с такава употреба на бисквитките, моля натиснете „Съгласен съм”.

Политика за използване и съхранение на лични данни

 

„АЙСЛАНД СТОР“ ЕООД като собственик на онлайн магазин с домейн https://icestore.bg и доставчик на продуктите, изложени в онлайн магазин с домейн https://icestore.bg, ползва Вашите лични данни САМО И ЕДИНСТВЕНО с оглед доставката на продуктите и с оглед издаването на фактура, в случай че желаете това.

Когато попълвате Вашите лични данни, необходими за изпълнение на Вашата поръчка, Вие предоставяте на доставчика необходимата му информация (имена, адрес за доставка, електронна поща, телефон). Доставчикът декларира, че тези лини данни се ползват съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Закона за защита на личните данни единствено и само при необходимост да се свърже с Вас относно доставката и с оглед изискванията на Закона за счетоводството.

При никакви обстоятелства и по никакъв повод доставчикът не предоставя личните Ви данни на трети лица, освен на органите на НАП и свързаните с тях органи, нито за целите на маркетингови прочвания или рекламни кампании и др.подобни. Публикувайки този документ за защита на Вашите лични данни, доставчикът декларира твърдата си решимост да предложи надеждна и сигурна електронна търговия и неприкосновеност на личните данни на потребителите си.

Забележка: Разглеждайки онлайн магазина с домейн https://icestore.bg, Вие се съгласявате със събирането и ползването на информацията по начина, описан в настоящия документ. При промяна на политиката си относно ползването на личните Ви данни доставчикът се задължава да публикува промените на тази страница, така че Вие винаги да знаете предназначението им в работата на доставчика.

„АЙСЛАНД СТОР“ ЕООД не изпраща електронни съобщения, съдържащи рекламни материали, промоции и др.

Ако Вие като потребител прецените, че Вашите права са нарушени, можете да се обърнете за съдействие към Комисията за защита на личните данни:

  1. адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров”№ 2
  2. електронна поща: kzld@cpdp.bg
  3. интернет страница: cpdp.bg
  4. телефони: 02/91-53-519, 02/91-53-555

АЙСЛАНД СТОР ЕООД ви представя целият свят на снуса в България. Ние предлагаме висококачествени марки снус от Скандинавия и други европейски държави. Нашата цел е да сведем до минимум риска за здравето на никотиновите потребители в България като им предложим нов модерен продукт БЕЗ тютюн, катран и вредни изпарения.

Никотиновите пакетчета стават все по-популярни в световен мащаб, тъй като в днешно време хората са абсолютно наясно с вредните последствия от тютюнопушенето и са все по-загрижени за здравето си.

Никотиновите пакетчета/снус са алтернатива на цигарите. Могат да послужат също за отказване от тютюнопушенето или като бездимен заместител на цигарите. Никотинът е силно пристрастяващо вещество и не трябва да се използва от лица под 18 годишна възраст.

Дайте почивка на дробовете си и опитайте никопакчетата днес! Можете да закупите от нас онлайн или на място от нашият магазин в гр.Пловдив, квартал Капана, ул. “Йоаким Груев” 6.

Можете да намерите ICE снус в редица денонощни и други магазини в България. Ако желаете да предлагате ICE или друга марка снус във вашият магазин, свържете се с нас на имейл: icestore@icestore.bg

Общи условия

Политика за защита на личните данни

Формуляр за връщане на стока

Safety Data Sheet

 x 

Количката е празна

(+359) 883 482045

icestore@icestore.bg

www.icestore.bg